Resultaten voor van relatie naar relatie

van relatie naar relatie
relatie verbeteren
Duet relatiebemiddeling De reboundrelatie: de eerste vluchtheuvel na een gebroken liefde.
Wees op je hoede en stort je niet al te diep in deze relatie. Wacht hiermee tot je zeker bent dat je partner het echt meent, zichzelf heeft teruggevonden en hersteld is van zijn of haar vorige relatie. Terug naar overzicht.
vrouw zoekt relatie
Ben je al toe aan een nieuwe relatie? Zo weet je het Mens en Gezondheid: Relatie en huwelijk.
Ook die vorm van onevenwicht leidt er vaak toe dat je te snel in een nieuwe relatie stapt. Slecht idee: je schoffelt je onzekerheden onder of verplaatst ze van jezelf naar jullie samen. Dat merkte ook Monique 31: Nadat mijn relatie uitging, had ik bijna meteen een lieve nieuwe vriend.
relatie coach
Hop, naar de volgende relatie. Maar is dat wel slim? RTL Nieuws.
Een nieuwe relatie kan je bovendien helpen om over je ex heen te komen. Dat betekent niet dat we nu massaal op zoek moeten naar de volgende lover wanneer onze relatie uitgaat. Mensen die snel van relatie wisselen hebben het risico oude kunstjes te herhalen, waardoor je dezelfde fouten maakt als in je vorige relatie.
relatie verbreken
Liefde in relaties seksualiteit.be.
Liefde kan zich op 1000 manieren uiten en is niet eenvoudig uit te leggen. Binnen een relatie betekent elkaar liefhebben dat je naar elkaar luistert, begrip hebt voor elkaar en dat je bereid bent elkaar te helpen in alle omstandigheden. Liefde is een mix van intimiteit en toewijding.
poort
De basis voor een goede relatie seksualiteit.be.
Welk effect hebben de hormonen van de pil op je gezondheid? Geweld binnen relatie. Getuige van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Leef jij met hiv? Hoe is dat voor jou en wat heb jij nodig? Een bevraging van Sensoa over leven met hiv. Geef jouw mening! Terug naar boven.
lening
Meteen een nieuwe relatie of beter even wachten? FEM FEM.
Dit zorgt er ook voor dat sommige mensen maar van relatie naar relatie gaan, want na een tijdje gaat deze verliefdheid over. Dit betekent niet dat de liefde over is, je komt in volgens Forshee in fase 2 terecht: houden van.
relatie therapeut
Zo ga je om met onzekerheid in een beginnende relatie.
Want als je steeds je biljartavonden of je avonden met je vriendinnen laat primeren op je nieuwe relatie is er ook iets mis. Een compleet onafhankelijke positie waarbij je elke tegemoetkoming naar de partner of diens agenda van tafel veegt, is nefast voor een beginnende relatie.
relatie 50 plus
De beste manier om een relatiebreuk te verwerken, volgens deze psycholoog Seks Relaties Nina HLN.
MRI-scans" van het brein hebben aangetoond dat wanneer een relatie op de klippen loopt, dezelfde mechanismen in de hersenen worden geactiveerd als wanneer een drugsverslaafde probeert af te kicken van cocaïne, legt hij uit aan The Independent. Met" andere woorden: liefde is verslavend en als ons hart wordt gebroken, moeten we door een stevige afkickfase" Dat verklaart onder meer waarom we zo geobsedeerd kunnen raken door onze ex, en het gevoel hebben dat we hevig verlangen naar iets dat we niet meer kunnen krijgen.

Contacteer ons