Zoeken naar relatie

relatie
Een portie XTC om de relatie te versterken De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus
Relatietherapeute Rika Ponnet zou het zelf nooit inzetten bij relatieproblemen. Het zou averechts werken: door de extra openheid zouden de gesprekken veeleer escaleren. Het probleem bij een slechte relatie is dat mensen zich emotioneel niet meer veilig voelen in die relatie.
SEO verbeteren
Een relatie op het werk: de dos en donts Jobat.be.
Heel wat werknemers hebben er geen probleem mee blijkt uit de studie van Unique, maar zon relatie leidt altijd tot insinuaties, het koppel heeft altijd de schijn tegen." Bestaat" er een code of conduct die dit regelt, dan zal deze onverkort gelden.
ik wil scheiden
1 relatie maar 2 gescheiden rekeningen? Spaargids.be forum.
Maar erger, want zo ken ik dus iemand, die ging parttime werken en kon dus amper sparen voor zichzelf, relatie loopt mank en zij durft niet weg te gaan, want financieel heeft ze amper iets aan de kanten, terwijl haar partner een lekker potje voor zichzelf heeft.
relatie
Geld groter taboe in relatie dan seks, zegt Koen Baeten in De Tijd. Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen.
Voor een kind uit zo'n' familie wordt het dan bijzonder moeilijk om in een latere relatie open te praten over bezittingen zonder deloyaal te zijn aan de familie. Of in andere koppels hechten de partners niet hetzelfde belang aan geld en bezittingen, zegt Baeten. Maar onwetendheid hoeft geen breekpunt te zijn, zeker niet in een goede relatie.
SEO verbeteren
Wat verwacht jij onbewust van je relatie? Psychologies magazine België.
In een relatie ben ik vooral op zoek naar harmonie. Het leven van alledag is de echte rijkdom van een koppel. In een relatie is het moeilijk om machtsconflicten te vermijden. Ik doe er alles aan om ruzies en conflicten te vermijden.
opleiding relatiecoach
Hou de sleur uit je relatie! 5 tips.
Kenmerkt deze opsomming jouw relatie, dan is het hoogtijd dat je aan de alarmbel trekt. Je relatie lijdt onder sleur en daar doe je best zo snel mogelijk iets aan. Een aanhoudende sleur kan je namelijk heel ongelukkig maken en zelfs tot het eind van je relatie leiden.
spiritueel advies
Als je twijfelt over je nieuwe relatie: stoppen of doorgaan?
De kans bestaat dat men gaat twijfelen aan de relatie en men breekt de relatie uiteindelijk af. Omdat de relatie écht niet goed zit. Soms merk je na verloop van tijd dat de relatie toch niet is wat je ervan verwacht.
medium utrecht
Liefde in relaties seksualiteit.be.
Liefde kan zich op 1000 manieren uiten en is niet eenvoudig uit te leggen. Binnen een relatie betekent elkaar liefhebben dat je naar elkaar luistert, begrip hebt voor elkaar en dat je bereid bent elkaar te helpen in alle omstandigheden.
relatieringen zilver
Zo ga je voor goud in je relatie in 9 stappen Happinez.
Als je het echt niet meer uithoudt, zoek dan in elk geval een vriend van de relatie op voor je ontboezemingen iemand die net zo sympathiek staat tegenover je partner als tegenover jou en die je als het ware terugduwt naar je partner, je confronteert met jezelf, niet meegaat in je klachten of beschuldigingen.
relatie

Contacteer ons