Zoeken naar dominante

dominante
Autosomaal dominant Erfelijkheid.nl.
Bekijk ook het filmpje onderaan deze pagina. Voorbeelden autosomaal dominante aandoeningen. Voorbeelden van autosomaal dominante aandoeningen zijn erfelijke aanleg voor borstkanker, erfelijke aanleg voor darmkanker, de ziekte van Huntington, de erfelijke vorm van Alzheimer, myotone spierdystrofie en het syndroom van Marfan.
lenen simulatie
Dominant of bazig? Zeggen ze dat van u? Wat vindt uzelf?
Dominante baas: wordt u zo gekenschetst? Wordt u door uw medewerkers wel eens afgeschilderd als een dominante baas? Vindt u dat reden om als ontwikkelpunt mee te nemen? Of vindt u het vervelend dat medewerkers u als dominant of te sturend omschrijven?
vof oprichten kosten
Dominant dier Wikipedia.
En bij bijvoorbeeld kippen zal ieder dier een eigen plaats in de rangorde hebben. Er is dus niet slechts een dominante hen, maar ook een nummer 2, nummer 3, nummer 4, etc. Dominantiehiërarchie bij kippen bewerken. Bij kippen werd dit het eerst onderzocht.
simba
Dominante WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 apr 2017 om 0528. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
stel zoekt man
Dominante mensen: Hoe ga je om met een dominante baas?
baas manager dominant dominante baas macht. 64 procent van de Nederlanders is ontevreden over zijn of haar manager, afdelingshoofd, chef of leidinggevende. Baas is hier ook gewoon op zijn plaats, omdat een op de negen werknemers gebukt gaat onder een dominante houding van hun meerdere.
dominante Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: dominante DE dominante EN dominante ES. Definities in het Frans: dominante 5x. Definities in het Nederlands: Dominante 2x.

Contacteer ons