Resultaten voor dominante

dominante
Dominant genetica Wikipedia.
Dominante eigenschappen komen niet altijd bij elk individu dat het dominante allel draagt, volledig tot uiting; men zegt dan dat de penetrantie van het gen niet volledig is. Als een dominant gen bij 80% van de dragers van het gen tot uiting van de eigenschap leidt, is de penetrantie 80%.
tweedehands horloges antwerpen
Dominante 2 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/DOMINANTE/1.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
vliegvakantie tenerife
Schooltv: Dominante cultuur en subculturen Iedereen heeft zijn eigen gewoontes.
Als een groep mensen dezelfde waarden, normen en gewoonten heeft, noemen we dit een cultuur. De overheersende cultuur van een land noemen we de dominante cultuur. Daarbinnen heb je kleinere groepen met een eigen cultuur, dat noem je een subcultuur.
loopbaanbegeleiding gent
Dominante WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 apr 2017 om 0528. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Dominante mensen: Hoe ga je om met een dominante baas?
baas manager dominant dominante baas macht. 64 procent van de Nederlanders is ontevreden over zijn of haar manager, afdelingshoofd, chef of leidinggevende. Baas is hier ook gewoon op zijn plaats, omdat een op de negen werknemers gebukt gaat onder een dominante houding van hun meerdere.
Wat is uw dominante oog, lees hier over wat en hoe over oogdominantie.
Het kan dus zijn dat het oog waarvoor u het meest sterke glas in de bril heeft juist het dominante oog is of andersom. Een lui-oog, of ook wel amblyoop oog is heel wat anders, volg deze koppeling voor meer informatie over amblyopie.
dominante Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: dominante DE dominante EN dominante ES. Definities in het Frans: dominante 5x. Definities in het Nederlands: Dominante 2x.
Dominant dier Wikipedia.
En bij bijvoorbeeld kippen zal ieder dier een eigen plaats in de rangorde hebben. Er is dus niet slechts een dominante hen, maar ook een nummer 2, nummer 3, nummer 4, etc. Dominantiehiƫrarchie bij kippen bewerken. Bij kippen werd dit het eerst onderzocht.

Contacteer ons