Op zoek naar relatiebemiddeling opleiding?

relatiebemiddeling opleiding
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Ik" kies bewust voor een open opleiding: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking." De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit de grote Gea opleidingenNLP en Psychodynamica.
lifestyle coach
short-course-test NHBO.
Ruimte te huur. Vind je cursus, vakgebied of campus. OPLEIDING Binnenkort beschikbaar., een beroep met toekomst! Hou me op de hoogte. Lijst met cursusinhoud. Hou me op de hoogte. Naritaweg 225, 1043CB. Marksingel 2A, 4811NV. van der Mandelelaan 90, 3062MB.
vs dakwerken
Duet relatiebemiddeling Rika Ponnet, relatiebemiddelaar, relatie-experte, relatie-advies, huwelijksbemiddeling, sexuologe, bekend van radio en tv.
Ik ben seksuologe van opleiding en werk sinds 1993 dag in dag uit als relatiebemiddelaar. Mijn theoretische achtergrond spijkerde ik de afgelopen jaren constant bij. Ik lees heel veel van wat er nationaal en internationaal verschijnt binnen het vakdomein van de partnerkeuze en de liefde.
glazenwassers
Soorten bemiddeling.
Wat is relatiebemiddeling? Stel, u wenst te scheiden en uw partner niet. U heeft dan twee keuzes: ofwel kiest u voor een gerechtelijke echtscheidingsprocedure EOO met een mogelijke vechtscheiding tot gevolg ofwel kiest u ervoor om samen met uw partner naar de relatie te kijken d.m.v.
goedkope vliegtickets zoeken
Welkom BVRGS Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.
Secretariaat van de BVRGS.: Al onze leden hebben een degelijke erkende vierjarige vroeger driejarige opleiding genoten in de relatietherapie, gezinstherapie en/of systeemcounseling, wat ook het basisdiploma is arts, bachelor of master. Al deze opleidingen tot psychotherapeut zijn erkend door de BVRGS.
slotenmaker boom
Jasmien Peeters Focus-op-verbinding VindeenTherapeut.be.
Ik werkte 7 jaar als vrijzinnig humanistisch consulent voor deMens.nu en begeleidde tientallen koppels bij de zoektocht naar een relatie of huwelijksplechtigheid. Ik werk sinds 2012 als consulent voor Duet Relatiebemiddeling/Rika Ponnet en ik deed 1000 intakegesprekken van singles op weg naar een vaste relatie.
Relatiebemiddeling StichtingDate Consulenten.
Veel mensen slagen bij ons al binnen een half jaar bij het vinden van de juiste partner. Mochten de contacten niet op redelijke termijn tot het gewenste resultaat leiden, dan zal de consulent samen met u bekijken waar dat aan kan liggen. Daarbij komen haar gedegen opleiding, vakkennis, inzicht en onze jarenlange kennis van relatiebemiddeling goed van pas.
Over soulmate Soulmate.
Na haar evolutie van gesprekspartner tot vertrouwenspersoon, specialiseerde zij zich in styling en intermenselijke coaching. Om mensen beter te kunnen begrijpen en op een deskundige manier te kunnen helpen, volgde zij in binnen en buitenland diverse opleidingen, waaronder Intuïtieve ontwikkeling, Reikimaster, Healing, Energiecursussen 21ste eeuw, Moderne technieken 21ste eeuw, zelfrealisatie, psychologie, relatiekunde, Personal Singlecoaching en Relatiebemiddeling Gecertificeerde coach, kleur, stijl en imagoconsulente, styliste.
Sofie-Ann Bracke Antwerpen.
Ze volgt ook regelmatig trainingen in Geweldloze Communicatie bij Pat Patfoort en heeft de opleiding in Lichaamstaal gevolgd bij het Centrum voor Lichaamstaal. Door jarenlange ervaring in groepstraining en individuele begeleiding kan Sofie-Ann heel vlug doorgronden waar mensen problemen hebben en is ze gewoon om met stressvolle situaties om te gaan.

Contacteer ons