Meer resultaten voor rika ponnet relatiebureau

rika ponnet relatiebureau
Rika Ponnet Psychologie Magazine.
Wil je weten hoe je het beste kunt omgaan met vermijdend of angstig gedrag van je partner of hoe je jezelf veiliger kunt leren hechten? Rika Ponnet haalde een licentiaat in de familiale en seksuologische wetenschappen aan de universiteit in het Belgische Leuven. Ze richtte samen met psycholoog Mark Boeykens relatiebureau Duet op 1995-heden.
persoonlijke leningen
Wat wist ik op 25-jarige leeftijd van het leven? Hilde Neven.
Relatiedeskundige en auteur Rika Ponnet probeert de beide in elk geval al twintig jaar lang samen te brengen. Samen met haar echtgenoot Mark Boeykens, richtte ze in 1995 relatiebureau Duet op. Al was dat niet meteen de carrière die haar ouders voor haar hadden gedroomd.
diesel getankt ipv benzine scooter
Duet relatiebemiddeling welkom bij Duet, het relatiekantoor van Rika Ponnet.
Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie? Boek haar nu. Blijf op de hoogte. Volg Rika op Twitter Onze RSS-feed Rika op Facebook Rika op LinkedIn Duet op Vimeo Duet op Google.
reachtruck heftruck
Waarom veel hoogopgeleide vrouwen alleen blijven cordiam.
Veel mensen hebben een klassiek verwachtingspatroon, zegt Rika Ponnet, relatietherapeute en zaakvoerster van relatiebureau Duet. Vrouwen willen een man met minstens dezelfde opleidingsachtergrond en het liefst een hogere maatschappelijke positie. Het zijn de hooggeschoolde vrouwen en de laaggeschoolde mannen die economisch het minst aantrekkelijk zijn, die het langst alleen blijven.
relatiebureau nederland
Column Rika Ponnet.
Van Anne tot Zora. Rika Ponnet is seksuologe en zaakvoerder van Duet relatiebemiddeling. Ze is een veelgevraagde relatie-experte. en auteur van de bestseller Blijf" bij mij. Voor meer info: Duet relatiebemiddeling. Ik lat, gij lat, wij latten. Latrelaties zijn in het relatielandschap aan een stevige opmars bezig en dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar het stijgende aantal scheidingen.
slotenmaker geel
relatiebureau gent.
Rika Ponnet, seksuologe, hoofd van het relatiebureau Duet en columniste in Magazine, de zaterdagbijlage bij het Nieuwsblad/De Gentenaar reageert op het artikel Rijpe vrouw zkt jonge man. De moderne oerman in 10 trends. Metro, bromo en andere seksuelen kunnen hun spullen pakken: de echte man is helemaal terug.
Duet relatiebemiddeling Ons team professionele relatiebemiddeling.
Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie? Boek haar nu. Blijf op de hoogte. Volg Rika op Twitter Onze RSS-feed Rika op Facebook Rika op LinkedIn Duet op Vimeo Duet op Google.
Footer.
Oever. waar singles zich thuisvoelen! Persartikels.
De overheid controleert de huwelijksbureaus. Op de Vlaamse markt zijn naar schatting jaarlijks zowat 15.000 personen op zoek naar een partner via een relatiebureau. Zij brengen nog een bezoek aan een huwelijksbureau en maken er met de bemiddelaar een akkoord over het aantal ontmoetingen en de prijs. Op het internet is een veelvoud aan relatieverkeer aan de gang. De Algemene Directie Controle en Bemiddeling van de FOD Economie, KMO Middenstand en Energie zeg maar de inspectie geeft toe dat de controle op het internet bijzonder moeilijk is. De wetgeving is niet aangepast om de vele sites aan te pakken. We" zijn alleen bevoegd voor België. We kunnen wel een proces-verbaal opstellen tegen iemand die hier een kantoor heeft, maar we hebben geen middelen en mogelijkheden om die sites te vatten, zegt attaché Stefanie Toujour. Volgens Rika Ponnet, zaakvoerster van het relatiebemiddelingsbureau Duet, mag uit de resultaten van de recente controle van de inspectie blijken dat de cowboys uit de klassieke Belgische huwelijksbureaus zijn verdwenen.

Contacteer ons