Wat is ons aanbod?

Intakegesprek

Jouw persoonlijke verwachtingen en wensen worden beluisterd in het intakegesprek. Op basis van je wensenpakket stellen we je daarna via e-mail, mensen voor uit ons bestand.

Procesmatige follow up

Na elke ontmoeting kan je ons een e-mail sturen met feedback over de voorbije date, zodat we je beter leren kennen.

Mogelijkheid tot psychologische ondersteuning en coaching

Onze relatiecoachen staan steeds tot je beschikking voor emotionele ondersteuning en coaching. Uiteraard na afspraak. Je krijgt de mogelijkheid tot het opnemen van één gratis coachingsessie. Wij adviseren iedereen om hier gebruik van te maken.

Mogelijkheid tot raadplegen van onze ervaringsexpert

Ben je al lang uit de running? Of denk je dat het je ontbreekt aan de nodige skills om terug actief te worden in datingcircuit? Dan kan je de gratis sessie gebruiken als proefdate, waarbij onze relatie-expert je krachtig bijstuurt.

Volledige discretie en vertrouwensband

Missinglink verzekert een discrete behandeling van alle contacten, zelfs van de meest vrijblijvende. Omdat je gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en je anonimiteit altijd gegarandeerd blijft.

Degelijke kandidaten

Ons ledenbestand is opgebouwd uit ‘vrije en degelijke’ kandidaten die single zijn, officieel of feitelijk gescheiden, weduwe of weduwnaar. Alle kandidaten betaalden het inschrijvingsgeld en zijn ernstig op zoek naar een vaste partner.

Individuele contacten

We 'matchen' niet op basis van technisch gereduceerde profilering via matchpunten. Wij luisteren daarentegen via een uitgebreid intakegesprek naar je wensen en evalueren zoveel mogelijk na elke date om je beter te leren kennen.