Biografie

Karina is al tientallen jaren geïnteresseerd in relatiemodellen. Meer bepaald sinds haar jeugd. Toen raakte ze overspoeld door de wondere wereld van relaties die ze onderging als een hoogst intrigerend fenomeen.

En dat is tot nu toe onveranderd gebleven. Met dit verschil evenwel: een hoop zaken omtrent de complexe relatiethematiek zijn intussen een pak transparanter geworden.

Schrijft graag.  omdat een dag zonder schrijven een verloren dag lijkt.

Werkte 5 jaar lang als freelancer voor achtereenvolgens Flair en Het Rijk der Vrouw. Verzorgde ook infobrochures voor diverse organisaties.

Raakt momenteel haar ei kwijt via bijdragen op regelmatige basis voor www.hetblad.be, www.karinaderuyck.be en de blog van www.the-missing-link.be

Was 22 jaar gehuwd en heeft twee kinderen.

Werd in 1999 plotseling single toen haar echtgenoot onverwacht overleed.

Drie jaar later was het gebeurde grotendeels verteerd en geplaatst. Tijd dus om uit te kijken naar een nieuwe partner.

Bijgestaan door haar kinderen, begaf ze zich op de datingsites. De verschillende  zoekmachines leverden onvermoeibaar date na date aan. Dit resulteerde in circa 70, soms te gekke afspraakjes, maar leidde niet naar het maatje waar ze had op gehoopt.

Schreef haar internetavonturen met veel plezier van zich af in ‘Hoera, ik heb een date’.  Het boek bracht haar in contact met  Martine.

Deze ontmoeting leidde tot de oprichting van MissingLink, een datingpunt voor singles vanaf 35 jaar.  Samen met Martine, neemt Karina het dagelijks werk in MissingLink  voor haar rekening.

Verzamelde, luisterend naar mensen in Missinglink en erbuiten, getuigenissen voor boek 2: Late Liefde. In dit boek kregen (ook ex-) singles van boven de 45 een stem. Want nooit voorheen zijn zoveel mensen boven de 45 single geweest als vandaag.  Een recent en steeds groeiend verschijnsel dus, dat zeker aandacht verdient. Ook en vooral omdat het zoveel problemen creëert.

Wisselt met Martine, die eveneens een datingverleden heeft, dagelijks van gedachten over relaties en daten. Al die gesprekken mondden uit in boek 3: Aan het daten? Goed om weten! Dit handig boekje boordevol datingtips, loodst mensen op een vlotte manier door het datingritueel.

Werkt momenteel aan 2 nieuwe boeken.

Profileert zich in MissingLink  als online relatievraagbaak en groeicoach. Zie daartoe elders op deze site.