Boeken die Karina schreef

Aan het daten? Goed om weten!
Karina De Ruyck

Linkeroever Uitgevers

ISBN 978-90-572O-327-5

€12,50

 

Ben je momenteel aan het daten of wil je eraan beginnen? Dan is deze gids een onmisbare handleiding voor jou. Je vindt er immers tal van praktische tips die het verschil maken tussen een ‘goede’ of een ‘slechte’ date.

Leeftijd speelt hierbij geen rol, want daten doen we tegenwoordig van 18 tot 75 jaar.

Je kunt dus maar beter meteen goed voorbereid zijn, daar verrassend veel mensen blunderen bij het daten. Ze voelen zich ongemakkelijk, stuntelen en gedragen zich zelfs onvolwassen en weinig hoffelijk.

Jammer, want zo blijven veel kansen onbenut tijdens de ontmoeting. Zeker als je weet dat je maar één keer de gelegenheid krijgt om een goede eerste indruk te maken.
 

Late Liefde
Boek: Late liefde
Karina De Ruyck

Uitgeverij: Boekenbent
ISBN-13: 978-90-8570-332-7
Prijs: 15,00 EUR

Wat gebeurt er wanneer een vrouw in de middenleeftijd volop gaat daten via het internet? Dan kan ze dit avontuur bijvoorbeeld gelijk van zich af schrijven. Wat Karina De Ruyck ook deed in haar boek ‘Hoera, ik heb een date’. Terwijl ze tegenover haar ruim 70 dates zat, leerde ze hoe mannen op hun beurt gespierde verhalen hebben. Over vrouwen, spreekt vanzelf. Dat zette haar ertoe aan om mannen én vrouwen gericht te gaan beluisteren omtrent hun late liefde(s). Ze praatte daartoe met 25 mannen en evenveel vrouwen. Uit deze gesprekken distilleerde ze 28 getuigenissen die recht uit het hart komen. En die meteen een duidelijk beeld opleveren van het huidig relatielandschap bij rijpere singles. Deze no-nonsens-verhalen, voorzien van de nodige informatieve omkadering, vind je nu gebundeld in ‘Late Liefde’.

'Hoera, ik heb een date!'
Boek: Hoera ik heb een date!
Karina De Ruyck

Uitgeverij: Aqua Fortis
ISBN: 978 90590 40519
Prijs: 14,95 EUR
Blz.: 170

In 'Hoera, ik heb een date!' vertelt een vrouw van vijfenvijftig openhartig over haar zoektocht naar een gepaste partner via internetdating.

Haar ontmoetingen met ongeveer zestig mannen vullen een onderhoudend boek dat erg verhelderend werkt. Humor en scherpe analyse zijn hier nooit ver weg. Voor veel vrouwen en ook mannen tussen de vijfenveertig en vijfenzestig zijn haar avonturen dan ook uiterst herkenbaar. Zelfs jongere mensen hebben er wat aan.
Internetdaten is immers niet aan leeftijd gebonden en volgt steevast dezelfde spannende maar hobbelige weg. Of men er nu dertig, veertig of vijftig is. Waarbij men, jammer genoeg, niet altijd het gestelde doel bereikt.